ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Реал Мадрид победи Алмерия с 3:1 като гост в среща от втория кръг на Ла Лига. В основата на успеха бяха двете попадения на новата звезда на тима Джуд Белингам. Така "белите" поведоха в класирането с по-добра голова разлика от Валенсия.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Домакините излязоха напред в резултата след едва три минути игра, когато Лукас Робертоне предостави отлично центриране за Серхио Арибас, а доскорошният играч на Реал го попари с глава – 1:0.

В 19-ата минута Реал Мадрид стигна до изравнително попадение. След сериозно разбъркване в наказателното поле топката се оказа в Джуд Белингам, а той от близка дистанция не сгреши и я прати в мрежата на Алмерия.

В добавеното време на срещата Дани Карвахал отне топката и тя се озова в Тони Кроос, който с хубав удар я прати във вратата, но голът не бе признат заради нарушение на Карвахал.

Час игра след началото Реал Мадрид все пак отбеляза второ попадение. Кроос центрира майсторски към Джуд Белингам, а английският национал изпревари вратаря и с глава отбеляза второ попадение и даде аванс на своя тим.

Белингам се отчете и с асистенция в 73-ата минута, но тогава на фокус бе голямата звезда на „лос бланкос“ Винисиус Жуниор. Бразилецът пое топката на границата на наказателното поле и без много да мисли от границата на наказателното поле копна топката и прехвърли вратаря за крайното 1:3.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!