Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес обяви, че Иско, Алваро Мората и Хамес Родригес ще останат в отбора, тъй като няма получени оферти за тях. Той изрази желанието си веднага да продължи на договора на старши треньора Зинедин Зидан с началото на новия си мандат.

„Това ще е първото нещо, което ще направя”, сподели босът на „белия балет” пред Onda Cero.

В същото време Перес потвърди за интереса на „кралския” клуб към талантливия 18-годишен нападател на Монако Килиан Мбапе и вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума.

“Мбапе? Той е великолепен играч. Той има способностите да постигне нещо значително във футбола. Харесва ми повече от Пауло Дибала и Усман Дембеле. Джанлуиджи Донарума? Следим го със сигурност, но няма да разкрием плановете си", каза Перес.

Според президента на „белия балет” Иско ще продължи договора си, веднага щом се завърне от почивката, а и Алваро Мората ще бъде задържан в редиците на Реал. „Прочетох, че сме постигнали договорка за сума от 65 милиона евро. Никой не ни е предлагал нещо”, коментира босът на "кралския" клуб.

Същото важи и за колумбиеца Хамес Родригес. „Хамес е играч на Реал (Мадрид). Всички сме доволни от него и не сме получавали оферти. Планираме с всички, които са тук, включително и с Хамес”, завърши шефът на „кралете”.