Грандовете на испанския футбол Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид, които към момента заемат и първите три места в класирането, ще изиграят своите мачове от IX кръг на La Liga в събота, а MAX Sport 4 ще ги предава пряко.

Началото на футболния маратон на 19 октомври ще бъде поставено в 14:00 часа със сблъсъка между коравите баски от Ейбар и настоящия шампион Барселона. От 17:00 часа Атлетико Мадрид ще бъде домакин на своя „Уанда Метрополитано“ на силния тим на Валенсия, а в последния мач за деня лидерът във временното класиране Реал Мадрид ще гони трите точки срещу Майорка на Iberostar Stadium на Балеарските острови.

В неделя от 15:00 часа, и отново по MAX Sport 4, е време за друг любопитен сблъсък от La Liga, в който баският Реал Сосиедад посреща андалусийския Реал Бетис.

През уикенда MAX Sport 3 ще излъчи и всички най-интересни мачове от Serie A, като акцентът в VIII кръг на Апенините са двубоите Лацио – Аталанта - събота 16:00 часа, Ювентус – Болоня -  събота от 21:45 ч. и Сасуоло – Интер - неделя, 13:30 ч.

В ранните часове на съботния ден – от 04:00 ч., е време за поредната галавечер на UFC, домакин на която ще е култовата зала TD Garden в Бостън. Основният двубой в щата Масачузетс ще е в полутежка категория и ще противопостави непобедения досега Доминик Рейес срещу бившия шампион в средна категория Крис Уайдман. За Уайдман това ще е дебют при полутежките и първи мач в октагона от почти една година насам. За последно американската звезда се изправи на 3 ноември 2018 г. срещу Жакаре по време на UFC 230, но загуби с нокаут в третия рунд от бразилеца. Галавечерта на UFC можете да проследите на 19 октомври от 04:00 часа по MAX Sport 2.   

През уикенда MAX Sport 2 ще излъчи пряко цели три двубоя от Националната хокейна лига на САЩ и Канада. В събота от 22:00 часа шампионът Сейнт Луис Блус играе срещу Монреал Кънейдиънс, а в неделя от 20:00 часа Ню Йорк Рейнджърс се изправя срещу Ванкувър Канъкс. Между двата ранни двубоя, в неделя сутрин от 02:00 часа, MAX Sport 2 ще излъчи пряко и мача между Торонто и Бостън.