Кристиано Роналдо може да бъде част от интересна размяна на играчи. Според английското издание „Дейли Екстрес“ се гласи сделка между Манчестър Юнайтед и Атлетико (Мадрид), при която 37-годишната футболна звезда ще облече екипа на „дюшекчиите“.

В посока „Олд Трафорд“ от „Уанда Метрополитано“ пък ще замине друг португалец – Жоао Феликс. Роналдо дори вече е дал съгласието си да облече екипа на Атлетико, но не е ясно как това ще бъде прието от феновете на Реал (Мадрид), където Кристиано изигра едни от най-силните години от кариерата си.

Много клубове в Европа и по света са готови да платят трансферната сума от 15 милиона евро, за да вземат португалеца в отбора си. Пречката пред тях обаче е заплатата на Кристиано Роналдо, която е в размер на 30 милиона евро на година.

37-годишният нападател е готов да се откаже от 30% от годишното си възнаграждение, но да напусне Манчестър Юнайтед. Мениджърът на тима Ерик Тен Хаг за момента е категоричен, че Роналдо има място в състава му и не планира раздяла със световната футболна звезда.