Бетис и Гранада сътвориха зрелище и завършиха 2:2  в първия мач от 4-ия кръг на Примера дивисион. Гостите от Гранада завършиха мача с 10 души, докато за Бетис червен картон видя резервата Даниел Хименес, без да е влизал в игра.

В 13-ата минута гостите поведоха с красив гол на Мехди Карчела-Гонсалес. Алберто Буено изпрати прецизно центриране за мароканеца, който засече моментално и остави вратаря на мястото си – 0:1.

В 33-ата минута Алберто Буено укроти отбита топка пред наказателното поле и стреля много силно в долния десен ъгъл на Антонио Адан и удвои за своя отбор.

В 36-ата минута Алекс Алегрия намали с глава след пас на Риза Дурмиши.

Хоакин обстрелва опасно в 54-ата вратата на Гранада, а шутът му срещна десния стълб. Само секунди по-късно гостите останаха с 10 души на терена, след като Рубен Весо получи втори жълт картон.

Бетис изравни в 61-ата. Кристиано Пичини даде идеален пас за Алегрия и последният не пропусна да се разпише за втори път в срещата – 2:2.

Дълбоко в продължението на мача Рубен Кастро пропиля повече от 100-процентова ситуация за гол, като от упор стреля по посока вратата на Очоа. Мексиканецът демонстрира супер рефлекс и направи страхотно спасяване.

Бетис заема 10-ата позиция във временното класиране с 5 точки, преди да са се изиграли останалите мачове от кръга. Гранада е 17-и, точно над чертата, спечелвайки едва втора точка от началото на кампанията.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!