ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Реал (Мадрид) спечели и втората контрола от американското си турне. След като преди три дни се справи с Милан (3:2), сега тимът на Карло Анчелоти победи Манчестър Юнайтед с 2:0 в Хюстън (щат Тексас). И двете попадения бяха реализирани от нови попълнения в испанския гранд.

Лошите новини за „червените дяволи“ в двубоя започнаха още от неговото начало. 18-годишният талант Коби Мейну получи контузия и беше принудително заменен от Кристиан Ериксен в петата минута. Само минута по-късно Джуд Белингам откри резултата с първия си гол за „белия балет“. Струващият 103 милиона евро английски национал се възползва от подаване на Антонио Рюдигер и с майсторски прехвърлящ удар прати топката във вратата на Андре Онана, който дебютира за Юнайтед.

Тимът на Ерик Тен Хаг имаше шанс да изравни в средата на първото полувреме, но първо Гарначо стреля неточно, а след това Андрий Лунин отрази удар на Мейсън Маунт. В самия край на първата част възникна напрежение на терена, след като Белингам се сдърпа с Лисандро Мартинес заради груб фаул на аржентинеца. Двамата бързо бяха разтървани.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

В началото на второто полувреме Лунин се отличи с нова добра намеса и спаси изстрел на Гарначо, а по-късно се справи и с удари на Скот Мактоминей и Мартинес. Антони пък пропиля добра възможност за гол заради неточен мерник.

В предпоследната минута на мача Реал (Мадрид) вкара второ попадение с най-красивото изпълнение в мача. Новото попълнение Хоселу, който се появи в игра в 61-ата минута на мястото на Родриго, със задна ножица засече центриране на Лукас Васкес отдясно, за да прати топката във вратата на Онана.

На 30 юли, точно след полунощ българско време, Реал (Мадрид) ще играе контрола с големия си съперник в Испания Барселона. Двубоят ще се проведе в Арлингтън (щат Тексас). Три дни по-късно е срещата с Ювентус в Орландо (щат Флорида).

На 31 юли Манчестър Юнайтед завършва американското си турне с контрола срещу Борусия (Дортмунд) от 4:00 часа българско време в Лас Вегас (щат Невада). След това „червените дяволи“ се завръщат в Европа за мачове с Ланс (5 август) и Атлетик (Билбао) на следващия ден.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!