Испански футболен фен смрази всички фенове на ЦСКА с шокираща шега за трансфер на „армейците“. Според неговата публикация в „Туитър“, „червените“ са договорили централния защитник на Райо Валекано Алехандро Катена срещу сумата от 11,4 милиона евро.

Профилът в социалната мрежа допълва, че 27-годишният испанец ще премине на „Армията“ с постоянен трансфер и договор за 5 години. Публикацията в „Туитър“ е направена от потребител, който се представя за Боян Къркисмо, а за местоживеене е посочил мадридското предградие Хетафе.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Такъв трансфер изглежда невъзможен не само за ЦСКА, но и за всеки отбор в България. Трансферната сума е прекалено голяма и нито един наш клуб не би си позволил сделка.

Алехандро Катена беше твърд титуляр за Райо Валекано през миналия сезон, в който изигра общо 36 мача и вкара два гола в испанския елит.

Наскоро испанските медии изчислиха, че той е бил футболистът през шампионат 2021/22 с най-много точни дълги подавания. През целия сезон защитникът е направил 220 такива пасове, което е с два повече от Тони Кроос (Реал Мадрид).