Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отвърна на една от легендите на клуба Пол Инс, който посъветва мърсисайдци да привлекат Гарет Бейл, който не влиза в плановете на треньора на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан за новия сезон.

"Не знам защо такива велики играчи имат такива странни идеи. Сега Бейл е в Реал. В случай на напускане, трансферът му ще е много скъп, що се отнася до заплатата му. Разбира се, той е изключителен играч. Преди две години той спечели финала на Шампионската лига почти сам, но не само той, а и всички играчи. Ние трябва да създадем отбор, а отборът не е група от отделни играчи", заяви Клоп пред Sky Sports.

Германският специалист използва случая да даде яснота за възможно завръщане на бразилския национал Филипе Коутиньо от Барселона. Халфът премина при каталунците през януари 2018 година и до момента има 76 мача, 21 гола и 11 асистенции с техния екип. Той има договор с испанския шампион до лятото на 2023 година.

 "Коутиньо е полезен за всеки отбор в света. Аз го харесвам, мисля, че това е фантастичен футболист, но той е много скъп и не можем да си позволим такива трансфери", добави германецът.