Зинедин Зидан ще разполага с колосална сума за селекция през идното лято. Испанският Marca, както и френският L’Equipe твърдят, че Зизу ще има насреща си поне 500 милиона евро за подсилване на редиците на Реал (Мадрид).

Имената, които биха акостирали в испанската столица пък не са едно и две, но все пак френската медия потвърди, че Килиан Мбапе, Пол Погба и Еден Азар са първи избор в листата за летните планове на новия проект. Изданието се застрахова, потвърждавайки, че Погба и Азар не крият желанието си да бъдат ръководени от Зинедин Зидан, докато Мбапе е просто избор №1 на Зизу за оформлението на офанзивната постройка на „лос меренгес”.

Все пак Marca твърди, че пристигането на младия стрелец на ПСЖ би било най-трудно през лятото, тъй като френският хегемон няма никакво желание да се разделя с футболиста. Испанската медия доверява също, че Флорентино Перес е обещал на треньорското ръководство, че ще разполагат с достатъчно голям бюджет, за да се поправят щетите, нанесени през тази кампания.