Треньорът на Барселона Роналд Куман изказа възмущението си от хората, които го обиждали извън „Камп Ноу“ в неделя след загубата от Реал Мадрид с 1:2 в Ел Класико. Според нидерландеца тези феновете „не знаят какво са морал и ценности“.

„Не мисля, че има решение. За мен това е социален проблем, те са хора, които имат проблем с образованието, не знаят какво са морал и ценности. Но атмосферата на терена, дори при 0:2, бе обратната, и не трябва да обръщаме кой-знае какво внимание на тези хора. Не бях уплашен, имаше момент, в който казах „Ще изляза“, но по-добре, че не го направих. Разбирам, че хората не са щастливи, но човек не очаква това“, започна Куман на днешната си пресконференция преди мача с деветия Райо Валекано в сряда вечер.

„Те са в подем, агресивни са и стартираха отлично новия сезон“, коментира нидерландецът следващия съперник на каталунците.

„Ансу Фати изпитваше дискомфорт и не заради контузията, която имаше. Той все още е под въпрос. Взехме го в състава и утре сутрин ще решим дали може да пътува с нас. Агуеро тренира от две седмици и половина и се подобри много физически. Кун не е готов още за пълни 90 минути, но може да започне мача или да влезе през второто полувреме“, завърши наставникът на Барса.