ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в новата игра на БЛИЦ Звездна лига 

Барселона победи Валенсия с 1:0 като гост в среща от 12-ия кръг на испанската Ла Лига. Лошата новина за каталунците са контузиите на централните защитници Ерик Гарсия и Жул Кунде, което оставя тима с един здрав бранител в средата - Жерар Пике.

Малко преди да изтече четвърт час от началото на срещата на "Местая" Барса можеше да поведе, но ударът на Ансу Фати бе спасен от вратаря.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Десет минути по-късно попадение на младока бе отменено заради засада. Мalko преди края на полувремето Роберт Левандoвски удари гредата на вратата на Валенсия след удар с глава.

Минути след почивката Самуел Диаш Лино се разписа за Валенсия, но попадението му бе отменено заради игра с ръка на негов съотборник.

Барса отвърна с добра възможност за Ансу Фати, който обаче не успя да уцели вратата.

Каталунците пропиляха най-чистoто си положение минути преди края, когато Педри изведе Феран Торес на метър от вратата, но ударът му не се получи.

В продължението Роберт Левандовски заби победния гол за Барса (1:0) и донесе успеха за своя тим.

В последната минута от срещата играчи на двата тима се сдърпаха, но не се стигна до по-сериозни инциденти.

С успеха Барса изпревари Реал (Мадрид) и вече е номер 1 в класирането (двата тима са с по 31 точки), но "белите" са с мач по-малко. Валенсия е на десето място с 15 точки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК