Треньорът на Барселона Луис Енрике съжали за пропуснатата победа срещу Реал (Мадрид) в Ел Класико на испанската Примера дивисион. Двата тима завършиха 1:1 на „Камп Ноу”, като изравнителният гол за гостите вкара Серхио Рамос в последната минута. Преди това Луис Суарес бе извел домакините напред в резултата. яваше за изпуснатата победа в Ел Класико.

„Поведохме, но не бяхме до край прецизни в завършващия удар и това ни попречи да отбележим втори гол. Трябваше да решим мача, защото имахме положения. Все още остават още много мачове до края на първенството. Ние сме наясно, че трябва да подобряваме представянето си. Най-вече трябва да бъдем по-безапелационни при домакинствата си“, сподели Луис Енрике след мача.

„Нашата цел е да продължим да трупаме точки. Трябва да печелим мачовете си и да бъдем близо до лидера в класирането. Реал (Мадрид) е много солиден лидер, а ние нямаме право на повече грешки и трябва да останем близо до тях и да очакваме всяка тяхна грешка“, допълни наставникът на каталунците. 

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН