Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че тимът ще направи всичко възможно да спечели титлата и да остави големия конкурент Реал (Мадрид) на второ място. Аржентинецът разкри, че е традиция каталунците да се радват, виждайки "белия балет" без отличия в края на сезона, въпреки че мадридчани все още имат шанс да спечелят Шампионската лига, ако победят Атлетико на финала.

Двата тима ще определят шампиона на Испания в последния кръг. Барселона, която има точка повече, гостува на Гранада, а Реал отива в Ла Коруня за мач с Депортиво

"Би било чудесно да завършим сезона с два трофея - титла и Купа на Испания. Това ще е голямо постижение, защото ще означава, че сме били по-добри от отбори като Реал Мадрид, Атлетико, Севиля, Виляреал, които играят водеща роля и в евротурнирите", каза Меси пред "Марка".

"С Барселона спечелих повече, отколкото съм очаквал, когато стартирах кариерата си. С националния отбор на Аржентина имам още несвършена работа, но достигнахме финал, който загубихме в последната минута. Случват се такива неща във футбола", добави звездата на Барселона.

Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!