Шампионът Реал (Мадрид) се издъни у дома и завърши 0:0 с Бетис в среща от 32-ия кръг на испанската Ла Лига, правейки нова грешна стъпка в битката за титлата.

Първото полувреме на стадион "Алфредо ди Стефано" ще се запомни само с един точен удар в очертанията на една от двете врати. В 26-ата минута Родриго шутира към към долния ляв ъгъл, но Клаудио Браво се намеси и изби в корнер.

След почивката имаше повече голови положения, но нито един от двата тима не се възползва от шансовете си. Играчите на Зинедин Зидан наложиха натиск, а гостите от Севиля разчитаха на контраатаки.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В 56-ата минута Родриго опита удар отдалеч и топката срещна напречната греда. Скоро след това Гидо Родригес пропусна страхотен шанс да отбележи, след като Тибо Куртоа хвана топката.

Лука Модрич имаше възможност за гол в 66-ата минута, но Клаудио Браво отново показа класа и отрази удара на хърватина.

В последните минути и двата отбора търсеха усилено победен гол, но без успех и в крайна сметка разделиха по точка.

След равенството "кралете" остават втори със 71 точки и две по-малко от градския съперник Атлетико, който е и с мач по-малко и утре гостува на Атлетик (Билбао). Барса е на третата позиция с 68 точки и ако утре победи при визитата си на Виляреал ще се изравни по точки с "белия балет". Бетис е шести с 50 пункта.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ЛА ЛИГА