Новият халф на Реал (Мадрид) Дани Себайос се сбогува с бившия си тим Бетис емоционално чрез съобщение в социалните мрежи.

„Дойде моментът да се сбогувам с клуба, благодарение на който израснах като футболист и човек. Бетис беше моето училище и мой дом. Искам да благодаря за подкрепата, която получих в изминалите години. На всеки в Бетис искам да благодаря за уроците, които получих. Искам да благодаря на всички мои съотборници, с които споделях една съблекалня. На последно място, и най-важно, искам да се сбогувам с фантастичните фенове на Бетис. Желая ви всички най-хубаво на света, продължавайте да окуражавате така тима. Уверен съм, че този отбор ще постигне слава и успехи, защото това е, което заслужават прекрасните фенове”, написа халфът.

Браних фланелката на Бетис с голяма гордост и любов от началото до края. Никога не съм се пестил. Никога няма да забравя емоцията, която изпитвах на тренировки и когато слушах феновете, които пееха химна. Това не е сбогом, защото сърцето ми винаги ще подкрепя Бетис. Благодаря за всичко! Да живее Бетис”, завършва Себайос.