ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Родната футболна легенда Христо Стоичков получи поредно голямо признание.

След като преди дни попадна в топ 100 на най-великите футболисти на всички времена, сега Камата влезе и в стоте най-добри играчи в историята на "Ел Класико".

Местният вестник "Марка" подбра играчи на Барса и Реал (Мадрид) от всяко десетилетие, а Стоичков се нарежда сред най-добрите в периода 1991-2000 редом с  Албер Ферер, Серхи Бархуан, Пеп Гуардиола, Гийермо Амор, Мигел Анхел Надал и Хосе Мари Бакеро, Луис Енрике, Луиш Фиго, Фернандо Йеро, Мануел Санчис, Фернандо Редондо и Иван Саморано.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Носителят на Златната топка за 1994 г. беше специалист по „подгряване“ на Ел Класико. В двата си периода като футболист на Барселона (1990-95 и 1996-98) той е срещал Реал Мадрид общо 16 пъти. Интересното е, че е вкарал само два гола срещу тях. Но настъпването на съдията Урисар Аспитарте при загубата с 0:5 и фаула срещу Кике по-късно още се помнят. Гений и огромна фигура", пише "Марка" за Стоичков.

Припомняме, че утре от 17:15 часа наше време Реал (Мадрид) посреща Барса в първото "Ел Класико" от началото на сезона в Испания.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК