Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Каналите на А1 - MAX Sport 1 и MAX Sport 2, както и Спорт+ и ТВ+ на Булсатком от утре ще стартират на живо излъчването на дербитата от испанската La Liga. На по-късен етап и спортният канал на Виваком ще започне да предава срещите от Примера. 

Това потвърждава новината, която БЛИЦ Спорт писа преди време. Феновете на футбола ще имат възможност да следят изявите на звездите на Барселона, Реал, Атлетико и всички останали свои любимци, които са част от едно от най-силните клубни футболни първенства в света.

Ето изявлението на А1:
"Началото е още този уикенд с мачовете от четвъртия кръг. В събота феновете ще видят на живо трите най-големи претендента за титлата в Испания – Барселона, Реал и Атлетико. Първият двубой ще противопостави Атлетико Мадрид и Ейбар, които излизат един срещу друг от 14:00 часа. Веднага след това, от 17:15 часа, идва ред на гостуването на Барселона на Реал Сосиедад. Вечерта ще бъде закрита от Реал Мадрид, който гостува на негостоприемния Атлетик Билбао.

Футболният иберийски маратон ще продължи и в неделя с още два двубоя. Еспаньол и Леванте ще дадат началото в 17:15 часа, а в 21:45 часа Севиля ще бъде домакин на Хетафе.   

La Liga е третото футболно попълнение в редиците на MAX Sport това лято. Спортните канали на А1 вече спечелиха правото да излъчват всички мачове от италианската Серия А, а също и мачовете във вторник и финалния двубой от най-популярния, комерсиален клубен футболен турнир в света – УЕФА Шампионска лига".

„Спечелването на правата за La Liga е поредната стъпка от нашата стратегия да предложим най-доброто футболно изживяване на феновете у нас. Когато обявихме, че ще излъчваме УЕФА Шампионска лига, обещахме, че ще продължим да подобряваме съдържанието на каналите MAX Sport и La Liga е още едно доказателство за това. Щастлив съм, че нашият ефир ще успее да обедини огромна част от привържениците на най-популярната игра в света”, заяви Симеон Донев, старши директор „Маркетинг” в А1 България.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА - ТУК