Президентката на Валенсия Лай Хун Чан записа коледно видео обръщение, в което се извинява на феновете на тима заради разочарованията през 2016 г. „Прилепите“ в момента са 17-и в Примера дивисион, а настоящият треньор Чезаре Прандели е третият различен специалист, който води отбора през годината.

Гари Невил беше уволнен през март след серия слаби резултати. Неговият наследник Пако Айестеран се задържа на поста до септември. След това Воро временно води тима за два мача до назначението на Прандели. Италианецът още не може да изправи Валенсия и сега коледните пожелания на феновете вероятно са свързани предимно с оцеляването на клуба в Примера дивисион.

Запозната с притесненията на привържениците и с настроенията по трибуните на „Местая“, Чан опита да успокои феновете, които няма да празнуват весело Коледа, поне във футболно отношение.

„Искам да се извиня на нашите фенове за слабия сезон. Ще се поучим от грешките си и ще намерим решение, за да се изправим още по-силни. Надявам се, че новата година ще бъде по-добра. Междувременно желая на всички фенове на Валенсия и на техните семейства Весела Коледа, здраве и щастие през новата година“, обяви Лай Хун Чан в обръщението си.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН