Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан отказа да разкрие състава за съботното гостуване на Барселона. Специалистът, за когото утрешното Ел Класико ще е първо като треньор, заяви, че неговите играчи са готови за сблъсъка с каталунците и са пределно мотивирани да го спечелят. 

Французинът допълни, че не се притеснява за формата на Кристиано Роналдо и е убеден, че двубоите на Португалия с България и Белгия са оказали положително влияние върху звездата.

"Мисля, че направихме една добра подготовка през седмицата. Да, някои футболисти липсваха, но нямаше как. За съжаление Варан няма да е с нас, тъй като почувства болки в левия крак. Няма да издавам какъв ще е съставът утре. Ще играят тези, които смятам, че са най-подготвени".

Журналистите не подминаха и въпросите, свързани с формата на Кристиано Роналдо, припомняйки на Зидан пропуските на звездата в контролата с България.

"Не съм притеснен за формата на Роналдо. Той вкара във втория мач за Португалия (б.а.: Роналдо вкара при победата с 2:1 срещу Белгия). Мисля, че паузата за международни мачове му се отрази добре", допълни френският треньор.

Битката между Барселона и Реал е утре (2 април) от 21:30 часа на "Камп Ноу".

 Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!