Реал (Мадрид) няма да може да разчита на Гарет Бейл за предстоящия в неделя мач с Валенсия от 37 кръг на Примера дивисион. Уелският национал има контузия на коляното.

Бейл беше в основана на класирането на „белия балет“ на финала на Шампионската лига, когато след негов удар Фернандо от Манчестър Сити си вкара автогол и „гражданите“ загубиха с 0:1. Крилото обаче днес не тренира с „кралския клуб“.

„Направеният преглед показа, че Гарет Бейл има разтежение на връзки на дясното коляно“, обявиха от Реал (Мадрид).

Контузиите през този сезон попречиха на Бейл да играе редовно през този сезон. Той участва само в 20 от 36-те мача на „белия балет“ до момента. Въпреки това уелсецът има 19 гола.

Това е петата травма на Гарет Бейл през този шампионат. Заради две контузии на прасеца той пропусна осем мача между януари и март, както и четири между октомври и ноември.

Каземиро и Карим Бензема, които пропуснаха мача с Манчестър Сити заради контузия, вече са готови за играе и днес взеха участие в тренировката на Реал (Мадрид).

„Белият балет“ води битка за титлата в Примера дивисион. Два кръга преди края на сезона тимът на Зинедин Зидан изостава на една точка от лидера Барселона и от втория Атлетико (Мадрид).

Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!