Реал (Мадрид) започна с победа новия сезон в Испания след успех с 4:1 като гост на Алавес при повторния дебют на Карло Анчелоти начело на мадридчани.

"Белите" първи можеха да открият резултата в 32-ата минута, но Бенземас стреля встрани. До края на полувремето Алавес на два пъти създаде напрежение пред вратата на гостите, но Пере Понс и Луис Риоха стреляха встрани.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Реал поведе минути след почивката, а Карим Бензема се възползва от това, че е сам с топката в наказателното поле и прониза вратаря на съперника за 1:0.

По-малко от 10 минути след гола Реал удвои аванса си след центриране на Модрич, при което Начо засече топката в мрежата за 2:0.

Карим Бензема реши всичко с втория си гол в мача в 63-ата минута, когато след няколко последователни удара с спасявания на вратаря на Алавес, успя да прокара топката покрай стража за 3:0.

Това обаче не беше всичко в мача и в следващата атака Милитао и Куртоа не се разбраха, стигна се до дузпа, която Хоселу реализира за 1:3 в 65-ата минута.

В следващите минути Алавес опита да натисне съперника, но вместо това мадридчани направиха резултата 4:1 с попадение на Винисиус Жуниор, пропуснал две положения малко преди това.

За Реал (Мадрид) завръщане направи игралият под наем в Тотнъм Гарет Бейл, но уелсецът за пореден път не впечатли с изявите си.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИСПАНИЯ ВИЖТЕ ТУК !!!