Реал (Мадрид) е поредният гранд, който беше поставен под карантина заради заразен с коронавирус играч. Футболният и баскетболният отбори се принудиха на изолация, след като американецът Трей Томпкинс е дал положителна проба за заразата. 29-годишният баскетболист е част от "белия балет" от 2015 г.

„Реал Мадрид съобщава, че играч на баскетболния отбор е дал положителна проба за коронавирус. От този момент под карантина са всички баскетболисти на тима и играчите от футболния отбор. Това се налага, тъй като те са използвали едни и същи помещения на клубната база. Всички служители на базата също са под карантина“, обявиха от испанския клуб.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Както е известно, мачовете от Примера дивисион бяха прекратени до второ нареждане заради пандемията от COVID-19. Баскетболният Реал (Мадрид) през тази седмица трябваше да играе срещу Цървена звезда в Евролигата, но турнирът също беше спрян.

Както е известно, италианският гранд Ювентус също е ударен от заразата. Защитникът Даниеле Ругани е дал положителна проба. Двама баскетболисти на Юта джаз също са заразени и това доведе до прекратяването на сезона в НБА.