Реал (Мадрид) има 7 варианта за привличането на нов нападател през лятото дори и да не се раздели с френския национал Карим Бензема заради скандала с изнудване около него, съобщава „Ас”.

На първо място в списъка на „кралския” клуб е Алваро Мората, който може да бъде върнат от Ювентус срещу 20, 25 или 30 милиона евро в зависимост от броя му участия с екипа на „бианконерите”. Другите шест кандидата за централен нападател на „белия балет” са уругваецът Единсон Кавани (ПСЖ), англичаните Джейми Варди (Лестър) и Хари Кейн (Тотнъм), белгиецът Ромелу Лукаку (Евертън), полякът Роберт Левандовски (Байерн) и габонецът Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Дортмунд).

При последните двама шансовете на испанския гранд не изглеждат никак добри. Роберт Лендовски има договор до лятото на 2019 година и баварците нямат никакъв интерес и нужда да продават голмайстора си. Договорът на Обамеянг с вестфалци е до лятото на 2020 година и Борусия също не смята да продава най-резултатния си играч, въпреки че самият той е обещал на дядо си, роден в Авила, само на 100 км от Мадрид, че един ден ще играе за Реал. 

 Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!