ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на efbet Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Реал (Мадрид) завърши при 1:1 като гост на Райо Валекано в двубой от 25-ия кръг на испанската Ла Лига. Така домакините отново спряха гранда, след като в първата среща помежду им завърши при 0:0.

Хоселу откри за "белите" още в третата минута, като попадението му първоначално бе отменено, но след ВАР, съдията Алехандро Руис го призна (1:0).

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Минути преди изтичането на половин час игра домакините получиха дузпа за игра с ръка на Едуардо Камавинга. Раул де Томас застана зад топката и се разписа за 1:1.

Федерико Валверде удари гредата на вратата на Райо в 36-ата минута, а до края на полувремето нямаше опасности пред двете врати. Така започна и втората част. 

Десет минути преди края Тони Кроос отправи бомбен удар към вратата на домакините, но северномакедонецът Столе Димитриевски успя да спаси.

До края не се случи нищо, което да доведе до гол. За сметка на това гостите останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Даниел Карвахал в продължението на мача.

Реал дръпна с шест точки пред втория Жирона, който е с мач по-малко и утре гостува на Атлетик (Билбао). Райо Валекано е 14-и с 25 точки.