Треньорът на Реал (Мадрид) Сантиаго Солари сподели след шокиращата домакинска загуба от Реал Сосиедад с 0:2, че футболистите му не са получили чиста дузпа за нарушение срещу Винисиус Жуниор през втората част. „Кралският“ клуб е без победа през настоящата 2019 година, след като в първия си мач завърши 2:2 при визитата си на Виляреал.

„Днес всичко бе наопаки. Не влязохме добре в мача, имахме едно злощастно отиграване още в първите минути, а всяко такова нещо се плаща скъпо. След това хвърлихме всички сили, за да обърнем, но не се получи. Футболът се брои на голове, а ние не отбелязахме. Струва ми се, че дузпата е като от учебник. Винисиус направи чудесен мач. Не разбирам какъв е смисълът да има ВАР, щом не се използва в такива ситуации. Всички сме хора и грешим, но след като имаш възможност да видиш отново ситуацията и не го правиш, става трудно за разбиран“, заяви Солари.

„Допуснахме грешка в първата минута. Не може да виним никого. През първото полувреме най-малко трябваше да сме изравнили. След изгонването на Лукас продължихме да атакуваме. Имахме желание да победим. Но ако не бележиш, няма как да стане“, добави аржентинецът.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19