Легендата на Реал (Мадрид) Серхио Рамос се сбогува днес с феновете, след като стана ясно, че напуска клуба след 16 години. 35-годишният Рамос каза, че винаги ще носи Реал в сърцето си и пусна няколко сълзи.

"Дойде най-трудният момент в живота ми. Никога не съм бил готов да кажа "Сбогом" на Реал Мадрид. Няма как да не съм емоционален. Благодаря на баща ми, благодаря на Бог, че имам страхотно семейство. Благодаря и на тях, че винаги са били с мен, както и на всички вас. Благодаря на клуба, на президента, на моите треньори и съотборници. Без тях нищо нямаше да е възможно. Благодаря на Реал Мадрид - винаги ще те нося в сърцето си. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Емоционален съм, защото прекарах много години тук. Благодаря на феновете, които винаги са ме подкрепяли. Тук виждам всички титли, които са спечелени с много труд. Това беше страхотен етап от моя живот. От цялото ми сърце благодаря на всички. Това е по-скоро довиждане, а не сбогом, защото рaно или късно ще се върна", каза Рамос.

В същото време президентът на Реал благодари на Рамос и го нарече "специален играч".

“Серхио, днес е труден ден, защото ти беше специален за мен. Емоциите са големи. Благодаря ти за всичко, което даде на клуба. Благодаря ти също така, че всеки път се бореше до края и оставяше сърцето си на терена”, заяви босът.