Членът на борда на директорите в Реал (Мадрид) Хосе Мануел Отеро разкри защо голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе не премина на "Сантяго Бернабеу" това лято, намеквайки за евентуален трансфер след края на сезона.

„Килиан Мбапе и имаше, и нямаше възможността да подпише с Реал Мадрид това лято. Той трябваше да се откаже от някои много високи бонуси, които вече беше договорил с ПСЖ“, заяви Отеро пред „Remontada Blanca“.

„Освен това, имаше трансферна сума. Сумата, която щяхме да платим, за да вземем Мбапе година по-рано, беше лудост. Нямаше смисъл да го вземем година по-рано“, каза още един от директорите на Реал Мадрид относно Килиан Мбапе.

„Вярваме, че Мбапе мисли като Белингам. Много се интересувахме от Белингам и в крайна сметка той дойде в Реал Мадрид, защото това искаше. Вярвам, че Мбапе ще дойде. Ще стане велик, когато дойде, роден е за Реал. Емирът на Катар и Еманюел Макрон го притиснаха и нямаше какво да направи“, каза още той.

„Флорентино не прие зле това, че не дойде, разбра реакцията на играча. Реал Мадрид винаги го е защитавал и вратите остават отворени. Зидан дойде на 29 години, той ще дойде на 25. Остават му много години при нас“, завърши Хосе Мануел Оторо.