Испанските клубове започват да печелят пари от билети и за бебета. Семейство Камачо трябвало да плати 10 евро за билет на едва тримесечната им дъщеричка, за да може и тя да присъства на стадиона по време на андалуското дерби между Кордоба Б и Реал Хаен от третото ниво на испанския футбол – Сегунда Б. Мачът завършил 1:1, но взетият вход за бебе предизвиква скандални коментари, съобщава „Марка”.

Таткото Хосе се зарадвал да види половинката си на мача заедно с дъщеричката им, а на касата трябвало да плати и бебето при това цели 10 евро. Когато президентът на Реал Хаен Вилхес Пескадор разбрал за това, поискал да върне парите на бащата. Хосе Камачо обаче не пожелал парите. „Никога няма да спра да подкрепям Хаен, независимо от това колко пари се искат от мен”, споделя Хосе Камачо.

„Цената за всички гостуващи фенове е една и съща”, категоричен пък е президентът на Кордоба Карлос Конзалес, който очевидно смята, че и бебетата трябва да се таксуват. Нещо неразбираемо за колегата му от Хаен, който като протест за кратко седнал до семейството и гледал мача заедно с феновете.