Треньорът на Барселона Роналд Куман изненада журналистите на пресконференцията си днес. На редовния брифинг преди шампионатния мач с Кадис утре нидерландският специалист се появи, прочете кратко комюнике, след което стана и излезе от залата, без да благоволи да отговори на въпросите на присъстващите представители на медиите.

"Клубът е с мен в ситуация на възстановяване", започна Куман, след като поздрави журналистите. 

"Финансовото състояние на клуба означава, че трябва да възстановим състава, без да можем да правим големи инвестиции. Футболът се нуждае от време. Младите хора могат да станат страхотни в следващите две години. Положителното е, че младежите ще могат да имат възможности като Шави и Иниеста. Но трябва да бъдете търпеливи", прочете Куман, който беше обект на критики заради неубедителния старт на сезона за Барселона.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Да бъдеш на върха в европейския футбол би било успех. В Шампионската лига не можеш да очакваш чудеса. Поражението от Байерн (0:3) трябва да се гледа в тази перспектива, отборът трябва да бъде подкрепен с думи и дела. Не знам дали пресата разпознава този процес. Това не е първият път, в който в историята на Барселона има криза. Разчитаме на вашата подкрепа в тези трудни моменти", добави Куман, стана от парещия си стол и напусна залата.

РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕТО В ИСПАНИЯ