ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Страшен скандал се развихри в Испания покрай разследването за изтеклите подробности около договорите на няколко настоящи и бивши звезди на Барселона, сред които и Лионел Меси.

Комуникация в WhatsApp между предишния шеф на каталунците Хосеп Мария Бартомеу и един от най-доверените му хора - ръководителя на правния отдел на клуба Роман Гомес Понти, изправи на нокти феновете на Барселона.

Според Понти мега звездата Меси поставил условие да не пипат заплатата му, както и тази на приятеля му Луис Суарес, и често се намесвал в трансферната политика на Барса.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Бартомеу, не може да си толкова добър с този плъх. Клубът му даде всичко, а той си посвещава времето на това да диктува трансферната политика. От години понасяме грубостта на това хормонално джудже, което дължи живота си на клуба", пише Понти.

Самият Бартомеу също потвърждава част от казаното с думите - "много пъти сме слушали Лео, но договорът му в условия на пандемия е напълно неприемлив. Това са 15% от бюджета ни".

Роман Гомес Понти не спестява и грубите думи към друга бивша звезда на Барса - Жерар Пике след загубата с 2:8 от Байерн в Лисабон през 2020 г. в двубой от Шампионската лига.

"Трябва да имаш малко скрупули и да си голяма к*рва", за да имаш претенции след такъв мач", пише Понти.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК