Треньорът на Реал (Мадрид) Сантиаго Солари недоволства от програмата, която облагодетелства Барселона и дава два дни повече почивка на каталунците в мачовете около двата мача между грандовете в полуфинала за Купата на Краля.

„Предстои мач между два отбора, които са много големи съперници. Ел Класико е като Ривър – Бока, Интер – Милан, както и Реал Мадрид – Атлетико. Не съм изненадан от програмата. Ние вярваме в нашите сили и трябва да отговорим в Примера. Ние трябва да играем и да побеждаваме“, сподели Солари преди първия от двата сблъсъка за Купата утре вечер от 22:00 часа на "Камп Ноу".

„Всяко едно от състезанията, в които участваме е различно само по себе си. Ние в никакъв случай няма да подценим купата за сметка на Шампионска лига или Примера. Ние сме изцяло фокусирани върху предстоящия мач срещу Барселона. Купата ни харесва и е вярно, че решаващите мачове в турнира предстоят. Очаквам да се получи много хубав мач. Разбира се, че ние искаме да победим. Всеки един от футболистите, с които разполагам е важен за отбора. Няма да ви кажа дали съм наясно със стартовия състав за мача. Във футбола добрите футболисти трябва да играят. Мисля, че така трябва“, добави аржентинският специалист.