Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на Реал (Мадрид) Хулен Лопетеги отговори на нападателя на Барселона Лионел Меси, който коментира трансфера на Кристиано Роналдо в Ювентус и заяви, че това ще отслаби „кралския“ клуб този сезон и ще направи „бианконерите“ фаворити в Шампионската лига.

"Нека никой не се съмнява в моя отбор и моите футболисти. Няма да реагирам на думите на тези, които не познават играчите на Реал и техния потенциал. Когато дойдох, Кристиано ясно показа желанието си да напусне. Уважих решението му“, сподели бившият селекционер на Испания пред радио Onda Cero.

“Не съжалявам за решението, което взех, ако се върна назад, пак ще постъпя по този начин”, категоричен е Лопетеги по въпроса дали съжалява, че е напуснал испанския национален тим, за да замени напусналия Реал Зинедин Зидан след три поредни триумфа в Шампионската лига.

“За мен всичко е наред и пак бих постъпил по този начин. Не можех да откажа на Мадрид. Реал винаги е бил специален клуб. Не искам да се връщам назад и да обяснявам отново защо стана така. Случилото се няма как да се промени”, добави Лопетеги, който бе уволнен от поста селекционер на „Ла Фурия“ два дни преди старта на Мондиал 2018 в Русия, където тимът бе воден от Фернандо Йеро и стигна до 1/8-финалите, отпадайки от Сборная след дузпи. След това бившият наставник на Барселона Луис Енрике бе назначен за нов селекционер и ще дебютира срещу Англия на 8 септември в Лигата на нациите.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА - ТУК