Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е в много лоши отношения с някои от основните играчи начело с капитана Серхио Рамос, твърди радио „COPE“.

Според информацията, някои от футболистите са останали изключително разочаровани от решението на Перес да освободи Карло Анчелоти, а на негово място да бъде назначен Рафаел Бенитес. Още в края на миналия сезон е настъпил разрив във взаимоотношенията им.

Флорентино Перес отказа да поднови договора на Серхио Рамос към този момент, а също така не е склонен да увеличи заплатата на Хамес Родригес.

Перес е готов да разкара 10 футболисти от състава след края на настоящия сезон. Босът е изключително недоволен от представянето на някои играчи, които дойдоха на „Сантяго Бернабеу“ със статута на големи звезди, но не защитиха реномето си. Сред тях са Хамес Родригес и Гарет Бейл, като именно уелсецът държи рекорда за най-скъп трансфер в историята на световния футбол.

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече обяви след загубата от Атлетико Мадрид, че след края на сезона в отбора ще има сериозни промени. Според информацията, на срещата между Перес и Зидан след загубеното дерби, президентът на Реал е изразил готовност да продаде 10 от футболистите, с които клубът ще получи и допълнително средства за осъществяването на трансфери. По този начин Зизу ще получи по-голяма свобода на действия на трансферния пазар, за да може да изгради така желания от него тим.

 Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!