ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Барселона победи Атлетик (Билбао) с 1:0 като гост в среща от 25-ия кръг на Ла Лига и записа девети успех в този резултат от началото на сезона в Испания.

Мачът започна силно за Барса и Феран Торес стреля опасно към вратата на баските оше във втората минута.

Половин час по-късно обаче Атлетик натисна и в две поредни атаки Иняки Уилямс бе на косъм от гола, а Раул Гарсия удари напречната греда.

В продължението на първата част Барса стигна до гол, дело на Рафиня, като попадението първоначално бе отменено, но след това признато след ВАР.

Роберт Левандовски можеше да реши всичко в началото на второто полувремето, но ударът му с глава премина над вратата.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Четвърт час преди края вратарят на Барса Марк Андре Тер Стеген спаси тима си от гол след хубав удар на Алекс Беренгер, след който топката се отби в гредата след намесата на вратаря.

Германецът бе герой няколко минути след това при изстрел на Беренгер.

Отбраната на каталунците обаче се пропука в 88-ата минута и Иняки Уилямс отбеляза гол. Попадението обаче бе отменено след ВАР заради игра с ръка в развитието на атаката.

Домакините пропиляха чудесна възможност все пак да стигнат до хикса в продължението, но отбраната на Барса отрази три удара към вратата в рамките на секунди.

Така Барса ще посрещне Реал (Мадрид) идната неделя с девет точки аванс, докато Атлетик остава на девето място в класирането  с 33 точки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК