Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан смята, че всички играчи са в страхотна психическа и физическа форма. Той говори преди утрешното гостуване на "кралете" на Малага в двубой от Примера дивисион, който на практика ще реши спора за титлата. Към момента "белите" са лидери в класиране с 90 точки, следвани от Барселона с 87.

Срещата между Малага и Реал е в неделя от 21.00 часа. По същото време каталунците приемат Ейбар. Тимът за Зидан се нуждае от точка, за да си осигури със сигурност шампионския трофей.

„Всичко зависи от нас. Психически и физически сме в страхотна форма. Знаем, че ни предстои само още един мач. Работихме, както искахме, добре сме физически. Както винаги ще дадем всичко от себе си, за да победим“, каза Зидан.

„Трудно е да спечелиш Ла Лига. Това са 38 кръга и е сложна задача. Всеки ден трябва да демонстрираш желание за успех. Работихме доста. Заслужихме мястото си. Първи сме, а сега ни остава само да довършим започнатото“, каза още специалистът.

„Няма да променяме нищо. Идеята е да излезем на 100% и да победим. Не знам дали сме сами срещу всички, но сигурно много хора не желаят да спечелим шампионата. Винаги е било така и вероятно ще продължи да е така. Ние сме наясно, че трябва да спечелим на терена и няма да се откажем“, допълни Зизу.

„Роналдо се намира в страхотна форма. Справя се страхотно и е добре, както и всички останали. Дават максимума от себе си в последните двубои“, добави Зидан. 

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН