Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан изтъкна причината за първата издънка този сезон на „Сантяго Бернабеу“ – 1:1 срещу Валядолид от втория кръг на Примера дивисион. Френският специалист обеща да обърне специално внимание на това футболистите му да се раздават на терена цял мач.

"Направихме по-трудното, като вкарахме през второто полувреме, но след това позволихме на съперника да изравни. Заслужавахме трите точки. През първото полувреме играхме по-добре. Ако играем 90 минути както през първата част, то победите ще дойдат. В днешно време всеки отбор може да те победи. Затова трябва да играеш пълни 90 минути, не само 50 или 60. Ще обърна внимание на това“, коментира Зидан след мача.

"Не можем да се оправдаваме с умората и горещото време, тъй като условията бяха еднакви за всички. Винаги се радвам, когато Бензема бележи. Напрежението от миналия сезон съществува, но и феновете трябва да проявят разбиране и да ни подкрепят. Хамес Родригес игра добре. Говорих с него след излизането му. Когато играч почувства болка, предпочитам да не рискуваме", добави френският специалист.

ПРИМЕРА ДИВИСИОН, СЕЗОН 2019/20 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ