Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан обяви прекрасна новина за Еден Азар, който според французина е близо до завръщане в състава след проблемите с контузии, преследващи го след трансфера му от Челси през миналото лято. Френският специалист потвърди, че няма намерение да привлича нови играчи и на практика е приключил със селекцията.

„Вече разполагаме с достатъчно футболисти, защо да добавяме нови? Вече е много трудно да изберем състав, защото всички играчи са много добри, така че защо да добавяме нови. Трансферният прозорец е отворен до 5 октомври, но аз съм много щастлив от това, с което разполагам. Този състав е мой и за мен той е най-добрият“, започна Зизу преди домакинството на Валядолид в сряда.

„Не смятам, че той се държи непрофесионално, той просто имаше много голям проблем, който го притеснява от известно време. Това, което искаме, е той да не усеща повече дискомфорт отново, така че ще почакаме. Сезонът е дълъг и той иска да се върне обратно на терена при съотборниците си, така че да играе добре и да ни помогне. Той е близо, тренира редовно с нас и си връща формата“, добави французинът за Азар.

КЛАСИРАНЕТО В ЛА ЛИГА