Българският национал Валентин Антов беше много доволен след първия си гол за Кремонезе, с който донесе успехa с 1:0 срещу гостуващия Козенца в мач от Серия "Б". За 23-годишния защитник попадението е първо в официален мач в Италия. На Ботуша бившият футболист на ЦСКА мина още през Болоня и Монца, който го изпрати под наем в Кремонезе.

"Много се радвам, че получавам шанс да се подобрявам всеки ден.  Жълтите ми картони? Един защитник не бива да обръща внимание на това. Винаги трябва да се бориш за всяка топка", коментира Антов.

"Съставът е много силен и дори да получа жълт картон, съотборниците ми ще бъдат там, готови да направят страхотни неща. Наистина съм щастлив за първия ми гол в Италия, но в крайна сметка това, което е от значение, е, че победихме. Да отбележа по този начин прави всичко още сладко, дано да продължаваме така. Освен това се радвам, че успяхме да запазим суха мрежа. Аз съм в Кремонезе, за да играя и да помагам на тима. Мисля, че е ключово да имам самочувствие и съм много щастлив всеки път, в който мога да помогна", добави бившият защитник на ЦСКА.

 

 

Ci pensiamo noi a rendere più dolce questo #BlueMonday! #AmarsiAncora #forzagrigiorossi #DaiCremo #SerieBKT #Cremonese #CreCos #CremoneseCosenza pic.twitter.com/E5F4XIKQCy