ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Ювентус победи Милан с 1:0 като гост в среща от 9-ия кръг на италианската Серия "А".

Първата по-опасна ситуация в мача дойде в 15-ата минута, в която Войчех Шченсни спаси много прецизен удар на Оливие Жиру в далечния ъгъл.

Ювентус отговори в 23-ата минута, когато Филип Костич шутира мощно от сериозна дистанция, но топката профуча покрай вратата на третия страж на Милан Антонио Миранте (40 г.), който днес излезе като титуляр.

Пет минути преди края на първата част Малик Тиау бе изгонен за задържане на откъсващия се Мойс Кийн.

Италианският национал бе на сантиметри от това да открие резултата в края на полувремето, но не уцели добре топката и я прати покрай гредата.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Ювентус успя да поведе при първия си точен удар в мача в 63-ата минута. Мануел Локатели шутира силно от дистанция, топката рикошира в Раде Крунич и влетя в мрежата за 1:0.

Минути преди края Влахович отправи много опасен удар, но Миранте успя да спаси.

В продължението 40-годишният страж на Милан Антонио Миранте направи двойно спасяване при удар от дистанция и при опит за добавка на Влахович.

В последните минути на срещата треньорът на Юве побесня срещу съдиите, свали си сакото и вратовръзката и получи жълт картон.

Въпреки загубата Милан остава на второ място в класирането с 21 точки, вече само на една пред Ювентус. Лидер е Интер с 22.


МИЛАН - ЮВЕНТУС 0:1
0:1 Мануел Локатели (63')