Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне потвърди думи на своя син Джовани, че ще води един от бившите си тимове като футболист Интер, но не назова точно кога смята да се случи това. В момента синът на аржентинеца Джовани Симеоне играе за Дженоа и преди две седмица вкара два гола на Ювентус за победата на „грифоните” с 3:0 в Генуа.

„В момента моето бъдеще е ясно. Няма какво толкова да го коментирам. Говоря си много с Джовани и моето семейство. Всеки е наясно, че един ден ще застана начело на Интер. Друго ново няма“, сподели Диего Симеоне, който има договор с Атлетико (Мадрид) до края на сезона и няма намерение да го подновява. Това означава, че следващото лято той ще е свободен и ако босовете на „нерадзурите” решат, могат да го ангажират.

Утре Атлетико (Мадрид) гостува на Байерн от 21:45 часа българско време в последния и за двата тима мач от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата е само за престиж, тъй като "дющекчиите" вече спечелиха групата, а баварците са втори и също продължават към 1/8-финалите на турнира.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!