Две загуби и едно равенство записаха трима от българските футболисти, играещи в италианската Серия „Б“ – Андрей Гълъбинов, Андреа Христов и Атанас Илиев.

Гълъбинов и Реджина претърпяха тежко поражение с 0:3 като гост на Фрозиноне в мач от 25-ия кръг. Точни за успеха на бившия тим на Александър Тонев бяха Габриел Карпентиер, Камило Циано и Луиджи Каното. Гълъбинов започна като титуляр и остана на терена до 83-ата минута бе заменен. След този мач Реджина е на 12-о място в класирането с 32 точки. Фрозиноне има 41 точки на 7-ата позиция.

Кротоне и Козенца завършиха 3:3 в голов трилър. Българският защитник Андреа Христов беше резерва за гостите. Той се появи в игра в 78-ата минута при резултат 3:2 в полза на гостите. В добавеното време на срещата обаче Марич реализира трето попадение за домакините и оформи крайния резултат. След головото реми Козенца е на 17-ото място в класирането с 20 точки.

Асколи загуби с 0:2 при визитата си на Бреша. Като резерва за гостите се появи Атанас Илиев. Бившият футболист на Ботев (Пловдив) влезе на терена в 65-ата минута, но не успя да помогне на своя тим, който получи два гола от бившия футболист на Интер и национал на Аржентина Родриго Паласио (19, 52) и си тръгна с празни ръце от визитата си на „Стадио Марио Ригамонти“. Бреша заема първо място във временното класиране с 47 точки, докато Асколи е девети с 39.