Торино и Специя завършиха 0:0 в среща от 18-ия кръг на италианската Серия "А". За гостите в последните три минути на терена се появи българският нападател Андрей Гълъбинов, който дълго време лекуваше контузия.

Въпреки че отборът на Специя остана с 10 души още след 7 минути игра заради червения картон на Лука Виняли за нарушение срещу Никола Муру, Торино се активизира едва в последните секунди. През цялата среща мачът беше равностоен и не си личеше кой има числено предимство. Два гола на домакините не бяха зачетени заради засада и заради опасна игра и фаул срещу вратаря на Специя. "Биковете" натиснаха в последните 10 минути и Кристиан Ансалди успя да се освободи от защитник, но нацели страничната греда. Саша Лукич и Андреа Белоти също пропуснаха добри положения за гол.

Торино остава на 18-о място в класирането с 13 точки, докато Специя е 14-а с 18.

В другата среща по-рано днес Болоня прекъсна серията си без победа и се наложи над Верона у дома с 1:0. След този успех Болоня дръпна с 8 точки над зоната на изпадащите, а Верона остава на 9-о място и с 4 точки под зоната за Лига Европа.