Торино навакса два гола пасив, за да стигне до домакинското равенство 2:2 срещу Удинезе. Двубоят беше част от 30 кръг на Серия „А“.

Гостите взеха преднина от два гола. Якуб Янкто откри резултата в 58-ата минута, когато получи топката в средата на терена след грешен пас на Торино и проби по лявото крило, за да прати топката точно под напречната греда. В 68-ата минута Стипе Перица удвои. Той се разписа от голлинията, изритвайки топката в мрежата след удар на Дуван Сапата, който влизаше във вратата.

Само две минути по-късно Емилиано Морети върна едно попадение за „биковете“. Той беше най-съобразителен при разбъркване в наказателното поле на „зебрите“. Седем минути преди края топреализаторът на домакините Андреа Белоти изравни, след като се разписа с глава след центриране на Давиде Дзапакоста за 23-ия си гол за сезона.

Така Торино събра 41 точки и заема 10 място. Деветият Сампдория е със същия актив, но с мач по-малко. Удинезе е на 12-а позиция с 37 точки, на една зад Киево и на три пред Болоня.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А"- ТУК!