Бившият италиански национал Антонио Касано изненада всички с изявлението си на специално свиканата от него пресконференция. Очакваше се 35-годишният нападател да обяви края на кариерата си, но вместо това той заяви, че няма да се отказва.

„Искам да обявя нещо, за което си мислех тази сутрин. Бях уморен и сутринта казах на директора на Верона Филипо Фуско, че искам почивка“, започна Касано.

„Това беше момент на слабост. Често не мисля реално, но сега използвах главата си и благодаря за това на моята съпруга и на треньора Фабио Пекиа. Реших да продължа да играя. Сутринта не бях прав, както се е случвало много пъти. Искам да продължа с това предизвикателство и съм сигурен, че ще спечеля“, допълни нападателят.

„Искам да се извиня на феновете на Верона, ако са се почувствали предадени. Не съм искал да ходя в друг отбор. Просто прекарах последната година и половина предимно у дома. Оказвайки се на тренировъчния лагер без семейството си, ми се прииска да съм отново с тях. Управата на Верона направи невъзможното и доведе близките ми на базата. Това ми върна увереността и отново искам да играя“, призна бившият футболист на Рома, Реал (Мадрид), Интер и Милан.