ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Интер завърши при 1:1 като гост на Салернитана в двубой от 29-ия кръг на Серия "А". Така миландският гранд няма победа в четвърти пореден двубой (шести във всички турнири), докато съперникът му записа пето последователно равенство.

Гостите от Милано се възползваха от първата си по-добра възможност за гол и поведоха в 6-ата минута. Госенс получи твърде голямо пространство, от което се възползва и с хубав удар вкара за 0:1.

В средата на първото полувреме Ромелу Лукаку беше намерен с центриране в наказателното поле. Той отправи много опасен удар, който обаче беше отразен от Гийермо Очоа.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Десет минути по-късно мексиканският страж направи нова превъзходна изява. Този път спря Хоакин Кореа. Дълбоко в добавеното време Лукаку стреля с глава, а Очоа отново беше на мястото си.

Добрите изяви на стража спасиха Салернитана през първата част и интригата остана за след почивката.

Гостите продължаваха да търсят активно втори гол, но така и не успяха да вкарат. В 49-ата минута късметът покри Салернитана, тъй като удар на Николо Барела срещна гредата. В 65-ата минута за пореден път Очоа отрази удар на Лукаку.

Чак в заключителните минути домакините погледнаха малко по-смело към противниковата врата. В 71-вата минута удар на Булайе Диа разтресе напречната греда.

„Нерадзурите“ се опитаха да опазят крехкия си аванс, но Салернитана ги наказа, защото не успяха да си решат мача с втори гол. В 90-ата минута равенството беше възстановено. Антонио Кандрева получи и с мощен шут преодоля Андре Онана, за да оформи крайния резултат.

Интер е на четвърта позиция, но само на точка и с мач повече от петия Рома. Салернитана е на 15-о място с 29 точки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК