Последният в класирането на италианската Серия "А" Кремонезе сложи край на серията си от три поредни загуби, но пропусна първата си победа от началото на сезона, след като завърши при 2:2 като гост на Торино.

Първото полувреме премина с доминация на домакините, а Санабрия и Карамо пропуснаха да открият резултата в началните минути, а вратарят на гостите Марко Карнезеки спаси и опасен удар на Мергим Войвода. 

В 39-ата минута Леонардо Серникола извърши нарушение в наказателното поле и Торино получи дузпа. Зад топката застана Антонио Санабрия, който не сбърка и откри резултата (1:0).

След почивката Кремонезе заигра по-офанзивно, най-вече заради включването на Феликс Афена-Гиан. В 54-ата минута гостите организираха хубава атака, при която топката стигна до Франк Тсаджут и той хладнокръвно я прати в мрежата за 1:1. Четвърт час по-късно отново Тсаджут се озова на добра позиция, но бранител на Торино изчисти малко пред голлинията. 

Футболистите на Кремонезе ставаха все-смели. Така се стигна до 74-ата минута, когато левият бек Емануеле Валери намери топката от границата на наказателното поле и не остави никакви шансове на Ваня Милинкович-Савич (1:2). 

Радостта на тима от Кремона обаче не продължи дълго. В 79-ата минута Миранчук комбинира с резервата Вилфрид Синго, който финтира защитник на гостите и се разписа за крайното 2:2.

Кремонезе е на последното място в класирането с 9 точки от 23 мача и е единственият тим без победа в елита. Торино пък е на девета позиция с 31 точки.