ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Лацио и Рома завършиха при резултат 0:0 в 159-ото дерби между двата тима в двубой от 12-и кръг на италианската Серия "А".

Двата тима завършват без голове за първи път от 5 години и половина насам. Въпреки липсата на попадения положения пред двете врати на липсваха. 

В петата минута Лукаку нанесе опасен удар с глава, но над вратата на Проведел.

Осем по-късно Кристанте прати топката зад гърба на Проведел след разбъркване, но голът правилно не беше признат заради засада на халфа на Рома.

Минута по-късно Карсдорп нанесе третия опасен удар към вратата на Лацио с глава. Мерникът изневери и на нидерландския бек.

 WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Лацио обаче се съвзе и в средата на полувремето мощен изстрел на Луис Алберто от дистанция спря в левия стълб на Патрисио. 

Малко след това Патрисио от самата голлиния изби удар на Романьоли с глава. Следващият шанс в мача отново бе на сметката на символичния домакин, но Алберто за втори път не можа да открие резултата.

Втората част започна доста интензивно и след десетина минути игра Имобиле излезе един на един с Патрисио, като само намесата на Манчини предотврати почти сигурен гол.

През втората част темпото на игра спадна, а двата отбора заложиха на сигурността.

Рома е на седмо място в класирането с 18 точки, докато Лацио е 10-и с една по-малко.