Лече постигна трудна, но много ценна победа с 1:0 у дома срещу Дженоа в двубой от 5-ия кръг на италианската Серия "А" и излезе на второто място във временното класиране с 11 точки, намирайки се между Интер и Ювентус. „Грифоните“ пък остават на 14-а позиция с 4 точки в актива си.

Задачата на Лече бе улеснена от футболиста на Дженоа Аарон Карикол, който в 36-ата минута получи жълт картон за спъване на съперник. Това бе втори жълт картон за испанеца, който напусна терена и остави тима си в намален състав.

Лече успя да спечели трите точки с гол в 83-ата минута, когато Валентин Жондре подаде към Реми Удин, който си нагласи топката на удобния крак и се разписа с удар от далечна дистанция.

В другия мач от деня в Серия А Салернитана и Фрозиноне не се победиха, завършвайки 1:1. Симоне Романьоли откри резултата в полза на шампионите на Серия Б в 12-ата минута, а в 52-ата с гол за домакините Джоване Кабрал възстанови равенството.

За Салернитана това е трето равенство в пет мача и с 3 точки остават в зоната на изпадащите. Фрозиноне пък има вече 8 и изпревари Наполи и Фиорентина във временното класиране. За тях това е и четвърти мач без поражение. На върха е Интер с 12 от четири победи.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!