ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ювентус и Интер завършиха 1:1 в първи мач от полуфиналите за Купата на Италия и оставиха развръзката за реванша в Милано на 26 април. Всичко по-интересно се случи в заключителните минути, когато паднаха и двата гола, дело на Хуан Куадрадо (83) за домакините и Ромелу Лукаку (90+5-дузпа) за гостите. След изравнителния гол на белгиеца напрежението взе връх. Футболисти на двата тима се спречкаха, след което се стигна до бой и три червени картона. Лукаку и вратарят Ханданович бяха изгонени от "нерадзурите", а Куадрадо от "бианконерите" също видя червения цвят след последния съдийски сигнал.

Анхел ди Мария отправи първия удар в 4-тата минута, но не беше точен. В средата на първото полувреме Един Джеко изпробва рефлекса на Матиа Перин и вратарят на домакините се справи без затруднения.

В 33-ата минута „нерадзурите“ пропуснаха хубав шанс да поведат, след като Джеко игра добре с гръб към вратата и подаде към Хенрих Мхитарян, който продължи към Марсело Брозович, а ударът по земя на хърватина беше спасен от Войчех Шчесни. Секунди по-късно гостите имаха претенции за дузпа заради игра с ръка на Бремер. ВАР провери ситуацията и не бе посочена бялата точка.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Мхитарян добре се промъкна в наказателното поле в 64-ата минута и потърси удар в далечния ъгъл, но топката не намери целта. Мачът вървеше към нулево реми, но в 83-ата минута Хуан Куадрадо беше изведен в наказателното поле, стреля по диагонала и Алесандро Бастони можеше да избие пред голлинията, но топката премина покрай крака му и влезе във вратата за 1:0.

В последните секунди от добавеното време Интер получи дузпа заради игра с ръка, а появилият се като резерва Ромелу Лукаку беше безпощаден от бялата точка за 1:1. След това той направи жестове към домакинските фенове и съдията му показа втори жълт, респективно червен картон. Веднага след последния съдийски футболистите на двата отбора влязоха във физическа саморазправа, като участваха и хора от треньорските щабове и с помощта на своите помощници съдията Маса разтърва играчите, след което показа червени картони на Хуан Куадрадо и Самир Ханданович.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК