ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Рома и Милан завършиха при 1:1 у дома в дербито от 32-ия кръг на италианската Серия "А". Двубоят на "Олимпико" предложи само два точни удара в рамките на двете врати, но те се оказаха голови.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Първият удар в двубоя дойде в 7-ата минута, когато капитанът на домакините Лоренцо Пелегрини стреля от голяма дистанция и прати топката в аут.

Треньорът на Рома – Жозе Моуриньо, беше принуден да извърши смяна още в 15-ата минута, когато контузеният Кумбула беше заменен от Бове.

Две минути по-късно Джанлука Манчини стреля с глава след центриране от пряк свободен удар, но не намери целта. Раде Крунич отговори със свой удар с глава, но и той се оказа неточен.

В 31-ата минута Рафаел Леао също направи опит да се разпише, но и той не сполучи. „Три минути след това Пелегрини стреля отблизо, но ударът му беше блокиран от съотборника му Тами Ейбрахам, а последвалата добавка на Андреа Белоти беше разочароваща и излезе в тъч.

В последната минута от първата част Давиде Калабрия пробва удар, който мина покрай вратата. Полувремето завърши с неуспешно воле на Фикайо Томори при изпълнение на корнер.

На почивката Белоти получи травма и беше заменен от Стефан Ел Шаарауи. „Росонерите“ също извършиха принудителна смяна, като Малик Тиау се появи на мястото на Томори.

Първото положение през второто полувреме дойде в 59-ата минута, когато Леао намери с пас резервата Алексис Салемакерс на добра позиция, но волето на белгиеца прелетя над вратата.

Пет минути по-късно домакините осъществиха опасна атака, но ударът по земя на Пелегрини беше блокиран. Малко след това Бенасер стреля от много голямо разстояние и изпълнението му се оказа доста разочароващо.

В 71-вата минута Рожер Ибанйес извърши много груб фал срещу Салемакерс, но получи само жълт картон въпреки бързата проверка с ВАР.

Драмата стана пълна след изтичането на редовните 90 минути на "Олимпико". Тами Ейбрахам изправи феновете на домакините на крака в третата минута от продължението на двубоя с първия точен удар в мача (1:0). Четири минути след това обаче Милан изравни с попадение на Алексис Салемакерс за крайното 1:1.

Със спечелената точка двата тима остават на две точки зад третия Ювентус и могат да бъдат застигнати в битката за топ 4 от Интер още утре.